Premi Atrapallibres

atrapallibres

Per quart any consecutiu els alumnes de 6è de Primària participen en el premi Atrapallibres. Aquest premi, organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, ofereix als nois i noies la possibilitat d’escollir el llibre que els ha agradat més d’entre una tria de 3 o 4 llibres publicats al nostre país. Poden ser obres de tot tipus – poesia, novel·la, còmic, àlbum,… – i d’autors nacionals o estrangers: es tracta de trobar aquell llibre que té més tirada pels seus lectors.

El premi té tres categories diferenciades per l’edat a qui van destinades les obres: 9 anys, 10 anys i 11-12 anys.  Aquesta tercera categoria és a la que participen alguns dels nostres alumnes de 6è amb molta il·lusió i ganes: s’organitzen grups i es van passant els llibres triats, tenen una data límit per a cada llibre i es comprometen a llegir-los tots tres.

El primer any van ser pocs els nanos amb ganes de participar, però el nombre d’alumnes disposats a dedicar estones a aquestes lectures “extres” ha anat creixent amb els anys i ara ja són una vintena.

Al mes de maig es fa la votació i al juny es dóna el veredicte del llibre més votat.

La veritat és que els llibres escollits són bons, fan de bon llegir i en general els agraden força.

D’aquest premi també hi ha la convocatòria per a nois i noies de l’ESO, el Protagonista Jove, també amb títols molt interessants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s